O nouă imagine în care se vede clar cum Mirel Palada îl loveşte pe Mihai Goţiu, făcută publică de B1 TV: postul va difuza întregul moment FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada şi Mihai Goţiu s-au contrat în direct, iar în pauză s-au administrat pumni
Mirel Palada şi Mihai Goţiu s-au contrat în direct, iar în pauză s-au administrat pumni

B1 TV a făcut publică o nouă imagine în care se vede clar cum Mirel Palada îl agresează fizic pe Mihai Goţiu, urmând ca în această seară postul să difuzeze înregistrarea completă a incidentului, care a fost solicitată şi de poliţie.

B1 TV a publicat o nouă imagine surprinsă miercuri în pauza de publicitate a emisiunii „Talk B1“, când Mirel Palada, sociolog şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a lovit cu pumnul în faţă pe senatorul USR Mihai Goţiu.

Potrivit postului de ştiri, imaginile cu bătaia administrată de Mirel Palada vicepreşedintelui Senatului vor ajunge pe masa anchetatorilor, după ce au fost solicitate în mod oficial de poliţişti ca urmare a plângerii penale făcute de Mihai Goţiu.

De asemenea, Paginademedia.ro scrie că B1 TV va difuza în această seară, de la ora 21.00, înregistrarea completă a incidentului, surprins de camerele de supraveghere din studio. 

image

În imaginile video publicate până în acest moment de B1TV poate fi văzută reacţia moderatoarei Nadia Ciurlin, vizibil afectată de scena violentă. „Avea ceva de împărţit cu el de dinainte, dar nu se face! Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt bună de nimic“, a fost reacţia prezentatoarei.

Amintim că miercuri seară, în emisiunea „Talk B1“ moderată de Nadia Ciurlin, Mihai Goţiu şi Mirel Palada s-au contrat puternic, iar în pauza publicitară sociologul l-a bătut pe senatorul USR, lovindu-l cu pumnul în zona feţei şi spărgându-i nasul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite