Neamţu despre Lăzăroiu: „Oare consilierii lui Obama o freacă pe Facebook?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu a invocat modelul american
Mihail Neamţu a invocat modelul american

Preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, i-a atacat, astăzi, pe consilierii prezidenţiali şi pe angajaţii din aparatul Administraţiei Prezidenţiale care postează pe reţelele de socializare în timpul programului de lucru.

Sebastian Lăzăroiu şi Mihail Neamţu se ceartă pe Facebook, liderul Noua Republică reproşându-i consilierului prezidenţial că "o freacă" pe reţeaua de socializare, în final Lăzăroiu postându-şi mesajele pe contul unei tinere care spune că locuieşte în Istanbul şi că lucrează la Camera Deputaţilor.

„Nu ştiu cum poţi posta pe Facebook 40 de comentarii în timpul orelor de lucru. Îi cer lui Traian Băsescu să interzică accesul pe Facebook în cadrul Administraţiei Prezidenţiale şi să preia modelul pe care l-am văzut în America, unde nu este permis să foloseşti nici Facebook, nici Twitter în timpul programului. Îi cer preşedintelul Băsescu să facă în aşa fel încât reponsabilii de IT să nu mai permită niciunui membru, niciunui consilier prezidenţial să intre între orele 9.00 şi 17.00 pe Facebook“, a declarat Mihail Neamţu.

El a mai spus că şi premierul Victor Ponta are obligaţia să se asigure că de la Palatul Victoria nimeni nu mai intră pe reţelele de socializare în tipul orelor de lucru.

„Este inacceptabil. Dacă ai timp de pierdut, atunci postează noaptea, în week-end, dar nu posta în timp ce tu eşti plătit de cetăţean ca să gândeşti politici naţionale şi, în al doilea rând, nu da drumul, nu declanşa acţiuni partinice!“, a afirmat Neamţu.

El a mai spus că ar trebui să demisioneze „toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Administraţiei Prezidenţiale“.

„Nu mi se pare normal să transformi Cotroceniul într-un laborator pentru un partid. Să-şi dea demisia mâine toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Administraţiei Prezidenţiale. Dacă Traian Băsescu ar vrea să facă fundaţii pentru copiii bolnavi de cancer şi să ofere faimoasa casă din strada Mihăileanu acestei fundaţii, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang să transforme instituţii ale statului, sub o formă sau alta, în laboaratoare politice mie mi se pare prea mult“, a mai spus preşedintele Partidului Noua Republică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite