Mesajul lui Traian Băsescu: "Fie ca aceste sărbători să ne reînnoiască dorinţa de a construi împreună un viitor mai bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele le urează românilor, printre altele, şi linişte sufletească
Preşedintele le urează românilor, printre altele, şi linişte sufletească

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis luni, 24 decembrie, un mesaj cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, publicat pe pagina oficială a Administraţiei Prezidenţiale a României.

„Dragi români, Cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune însoţite de urări de sănătate, prosperitate şi de linişte sufletească.  Fie ca aceste sărbători să ne reînnoiască dorinţa de a construi împreună un viitor mai bun. Crăciun fericit!" , a fost mesajul şefului statului potrivit www.presidency.ro. 

Preşedintele României Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, se află de două zile în staţiunea Predeal, unde îşi vor petrece Sărbătorile de Iarnă. Înainte de a ieşi la o plimbare cu snowmobilul, şeful statului a declarat că nu mai are nicio grijă, deoarece toate grijile sunt concentrate la Guvern.

Grijile sunt la Guvern. Eu nu mai am griji. (..) Dacă analizăm progamul de guvernare, va fi un an formidabil. Din punct de vedere politic, e un an care nu ne poate pune probleme, pentru că avem un Parlament cu o majoritate uriaşă şi un Guvern cu o susţinere parlamentară şi populară extrem de ridicată ceea ce îi va permite să realizeze programul de guvernare“, a declarat Traian Băsescu.

Aflat pe pârtie la Predeal, şeful statului le-a transmis,ieri, românilor să se distreze, pentru că viaţa nu trebuie petrecută numai în certuri şi tensiuni.„Să aibă pace în familii, bucurie şi speranţă. Până la urmă viaţa nu e numai din ceartă, din supărări, din tensiuni, din lipsuri, viaţa poate fi şi cu puţină bucurie, cu puţină relaxare, cu puţină viaţă“, a afirmat el, potrivit rtv.net.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite