Ludovic Orban: Obiectivul PNL, stoparea traseismului politic şi la nivel parlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că liberalii analizează care este modalitatea de a stopa, printr-un proiect de lege, traseismul politic şi la nivel parlamentar, acesta fiind unul dintre obiectivele formaţiunii.

„Datorită PNL, traseismul politic al aleşilor locali a fost stopat. Obiectivul nostru este să stopăm traseismul politic şi la nivel parlamentar. Democraţia reprezentativă presupune existenţa unui contract de reprezentare de cel care este ales şi oamenii care îi încredinţează încrederea şi ei se afla sub acest contract sub toată perioada mandatului şi trebuie să îl respecte. Este dezbatere în partid, dacă este necesară modificarea Constituţiei sau dacă este suficient un proiect de lege“, a afirmat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, contrar declaraţiei privind traseismul politic, PNL ar putea să „transfere“ un europarlamentar român ales pe listele PMP, adică pe Siegfried Mureşan. Potrivit unor surse politice, Mureşan, actualul purtător de cuvânt al PPE, a bătut palma cu liberalii. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite