Klaus Iohannis, după cutremurul din Italia: Condoleanţe familiilor. Sunt la curent atât cu starea de sănătate a celorlalţi cetăţeni români răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanţe pentru familiile celor cinci români care şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului din Italia.

„Cu profund regret am aflat de vestea decesului cetăţenilor români, în urma cutremurului care a avut loc miercuri în Italia. Transmit cele mai sincere condoleanţe familiilor şi celor apropiaţi. În aceste momente grele, sunt cu gândul la toţi cei afectaţi de această cumplită tragedie. Durerea morţii cuiva drag nu poate fi alinată cu nimic. Sunt la curent atât cu starea de sănătate a celorlalţi cetăţeni români răniţi, cât şi cu eforturile de căutare a celor care sunt, în acest moment, încă dispăruţi“, a scris pe Facebook preşedintele Klaus Iohannis. 

.În urma cutremurului care a zguduit miercuri Italia, numărul morţilor a ajuns la 247, între aceştia şi cinci români. Alţi patru sunt răniţi şi 11 sunt daţi dispăruţi.

Numărul victimelor este de aştept să crească în următoarele ore, având în vedere că sunt mulţi oameni daţi dispăruţi. Dintr-un hotel, care s-a prăbuşit miercuri în localitatea Amatrice în timp ce acolo erau aproximativ 70 de persoane au fost recuperate doar şapte victime până în prezent, a declarat joi primarul oraşului care a fost unul dintre cele mai grav afectate de cutremur.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite