Imagini de la nunta Olguţei Vasilescu. Dragnea, pe ringul de dans alături de Irina. Cu ce mesaj s-a fotografiat liderul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Lia Olguţa Vasilescu
FOTO Facebook / Lia Olguţa Vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook, în toiul nunţii, mai multe fotografii de la petrecere, în care apar Liviu Dragnea şi iubita lui Irina Tănase, dar şi premierul Dăncilă şi Codrin Ştefănescu.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit însoţit de iubita lui, Irina Tănase, care a ales o rochie lungă, neagră, la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu. Liderul PSD le-a transmis mirilor „casă de piatră”. Acelaşi mesaj a avut şi premierul Viorica Dăncilă, care a ajuns la restaurant în jurul orei 20.00. 

Liviu Dragnea şi partenera au sosit la nuntă în acelaşi timp cu premierul Viorica Dăncilă şi soţul acesteia. Când cei doi lideri PSD au intrat în sală, a început rumoarea în sală. "Uite, veniră! Veni Dragnea, e cu iubita, o ţine de mână. Uite-o şi pe Dăncilă. Nu e în costum, e în rochie. Uite, nu-i aduseră flori", povestesc invitaţii că se auzeau în sală şuşotelile.

Liviu Dragnea şi premierul Dăncilă au făcut zeci de fotografii şi au socializat cu mesenii care au stat la rând să le strângă mâna.

nunta Olguta

În fotografia de grup, Liviu Dragnea a ales un props cu mesajul „Trebuie să mai slăbesc“. 

nunta Olguta
nunta Olguta
Poze nunta Lia Olguta Vasilescu FOTO Facebook

Olguţa Vasilescu a purtat o rochie creată de Roxana Butnaru.

Poze nunta Lia Olguta Vasilescu FOTO Facebook

Cei doi miri au petrecut cu peste 500 de invitaţi, printre care colegi de partid şi parlamentari, în comuna Işalniţa, situată la 13 kilometri de Craiova, într-un restaurant numit Riviera Ballroom. 

Ziariştii, primiţi pentru declaraţii la nunta lui Claudiu Manda cu Olguţa Vasilescu: „Sunt 517 invitaţi. Domnul Dragnea a ajuns deja“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite