Gorghiu: Sunt, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP şi, pe de altă parte, noi, cei din PNL, preşedintele, premierul şi toţi cei care vor binele României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis liberalilor să fie uniţi după demisia lui Vasile Blaga în fruntea PNL, arătând că îi are alături pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe premierul Dacian Cioloş, iar, de cealaltă parte, există PSD, ALDE şi PMP.

„Toţi cei care au condus România în ultimii ani sunt împreună acum, în acelaşi cartel, pentru a pune mâna din nou pe statul român. Toţi au aceleaşi obsesii şi aceiaşi adversari: românii care ies în stradă, americanii şi UE, justiţia care nu mai răspunde la comenzi, Premierul şi guvernanţii care nu le mai hrănesc mafiile, Preşedintele care îşi vede de treabă. Nu avem dreptul să-i lăsăm pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridenţele naţionaliste, religioase şi înapoierea social-economică şi, pe de altă parte, noi, cei din PNL, Preşedintele României, Prim-ministrul şi toţi cei care vor binele României“, a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Fcaebook.

Liderul PNL spune că liberalii au capacitatea de a recupera diferenţa faţă de PSD de la alegerile locale.„Mesajul meu pentru toţi simpatizanţii şi membrii PNL, mai ales acum cand trecem printr-un moment foarte dificil, este să luptăm aşa cum am mai făcut-o până acum, să strângem rândurile aşa cum s-a întâmplat şi în noiembrie 2014 şi să câştigăm împreună aceste alegeri. Partidul Naţional Liberal are puterea de a recupera diferenţa de la alegerile locale faţă de PSD, pentru că facem ceea ce trebuie în politică. Doar împreună şi uniţi vom reuşi să rămânem de partea bună a clasei politice. Doar împreună şi uniţi vom putea merge, în continuare, pe drumul reformelor. Doar împreună şi uniţi vom câştiga alegerile din decembrie“, a msi spus Gorghiu.

Vasile Blaga a demisionat din funcţia de copreşedinte al PNL după ce procurorii anticorupţie l-au informat că este urmărit penal pentru trafic de influenţă. Împreună cu Gheorghe Ştefan „Pinalti“, liderul PNL ar fi primit peste 5 milioane de euro pentru partid de la diverse persoane puse special la conducerea unor companii naţionale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite