Florin Cîţu: „Datorită Guvernului pe care îl conduc, România are cea mai rapidă revenire economică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO: Inquam Photos/ George Calin
Premierul Florin Cîţu FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Premierul Florin Cîţu a transmis luni dimineaţă că rata şomajului a scăzut în fiecare lună din 2021, iar România are cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani.

Institutul Naţional de Statistică a anunţat că rata şomajului în luna mai a ajuns la 5,5% şi la cel mai mic număr de persoane în şomaj din martie 2020. Astfel, premierul Florin Cîţu a afirmat că, datorită Guvernului pe care îl conduce, ţara noastră are cea mai rapidă revenire economică.

„Rata şomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunţat că rata şomajului în luna mai a ajuns la 5.5% şi la cel mai mic număr de persoane în şomaj din martie 2020. O economie în care cresc investiţiile şi salariile este o economie în care creşte numărul locurilor de muncă (în mediul privat). Economia României are, datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”, a scris premierul Cîţu luni, pe Facebook. 

Vezi şi: Alegeri cu scântei în filialele PNL: bani în schimbul votului, ştampile furate şi tensiuni imense între Cîţu şi Orban

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite