Europarlamentarul Maria Grapini a devenit vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax / Alexandru Dobre
Foto Mediafax / Alexandru Dobre

Europarlamentarul Maria Grapini a fost ales, miercuri, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European, comisie din care a făcut parte şi în mandatul anterior.

"După un mandat precedent activ, într-una dintre comisiile din care a făcut parte, Comisia IMCO (Comisia pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor), europarlamentarul Maria Grapini îşi continuă misiunea de apărare a drepturilor consumatorilor, în cadrul aceleiaşi comisii din Parlamentul European, şi în următorii cinci ani", se arată într-un comunicat trimis de Biroul de presă al europarlamentarului.

Începând de miercuri, Grapini deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Comisiei.

"Sunt onorată de această alegere, le mulţumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, şi în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre, dar mai ales ale consumatorilor! M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunţarea la diferenţe de abordare politică şi economică Est-Vest, pentru eliminarea calităţii duble a produselor, asta voi face şi pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită şi justă”, a afirmat Maria Grapini.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite