Elena Udrea, uimită că Vasile Blaga îi reproşează că i-a respectat deciziile luate în calitate de lider PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Marian Iliescu
Elena Udrea FOTO Marian Iliescu

Deputatul PDL Elena Udrea a explicat, sâmbătă, că absenţa ei, ca şi a celorlalţi membri din echipa de conducere a lui Emil Boc, din rândul celor care l-au însoţit pe Traian Băsescu în campania pentru referendumul din vara trecută, a fost o decizie a conducerii partidului, deci, implicit, a liderului de atunci al PDL, Vasile Blaga.

„Nu am urcat pe scenă la mitingurile pentru referendum, cum de altfel nu a urcat nimeni altcineva din PDL în afară de Vasile Blaga şi Monica Macovei, pentru că aceasta a fost decizia actualei conduceri a PDL”, a declarat Elena Udrea.

Vasile Blaga declara vineri că Elena Udrea nu a urcat niciodată pe scenă la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 şi că probabil contracandidata sa la preşedinţia PDL nici nu se afla în oraşele respective la acel moment. Tot ieri, Mihail Neamţu, o acuza pe Elena Udrea că ar fi lipsit la cel mai important eveniment al anului 2012, cu referire tot la referendumul de suspendare a preşedintelui.

În opinia Elenei Udrea, „actuala conducere a dorit revanşa pentru pierderea alegerilor interne din 2011 şi de aceea a stabilit că echipa lui Boc face rău partidului, deci nu trebuie să mai apară nicăieri”. Ea a mai afirmat că a participat activ la campanie ”din spatele luminilor”. Deputatul PDL a mai adaugat: „Numai că iată, la alegerile din decembrie, eu am luat de două ori scorul lui Vasile Blaga, cel care a urcat pe scenă. Iar ceilalţi nici nu au intrat în Parlament!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite