Elena Udrea nu are în plan să candideze la preşedinţia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a declarat miercuri seară că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL la următoarea Convenţie a partidului, fiind de părere că nu este momentul „pentru lupte interne”.

Există o foarte mare aşteptare în interiorul partidului pentru Convenţia care urmează să se ţină”, a mai specificat Udrea, în cadrul unei emisiuni a postului „B1 TV”.

Întrebată daca va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL, Elena Udrea a afirmat: „Nu, nu! Deci ca să vă răspund şi să închidem subiectul. Nu este vorba de candidatura mea, însă şi eu cred că dacă vrem să oprim această fierbere care este firească - USL a câştigat, a câştigat cu un scor foarte mare şi fiecare partid îşi face Convenţie sau Congres - la PDL, după această înfrângere pe care am avut-o, cu atât mai mult există această dorinţă a bazei partidului de a se ţine Convenţia şi de a avea posibilitatea să opteze pentru o echipă care poate fi chiar echipa domnului Blaga, nu e nicio problemă, nimeni nu spune că va fi altă echipă”.

Elena Udrea a mai adăugat şi că „nu crede că este momentul pentru lupte interne la nivelul PDL, însă există o foarte mare aşteptare în interiorul partidului pentru Convenţia care urmează să se ţină”.

„Există impresia că se doreşte o tergiversare a acestei Convenţii, o amânare a ei până când, ştiu eu, lucrurile se liniştesc de la sine şi cei care şi-ar dori o schimbare, obosesc şi renunţă la a o mai vrea, şi de aici aceste reacţii nervoase şi din partea celor care ar dori urgentarea Convenţiei şi din partea celor care ar dori o amânare a ei sau un alt parcurs al lucrurilor”, a mai declarat Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite