Udrea: „Ceea ce spune Ponta la şedinţele de guvern este gargară şi atât. Le-a transformat în conferinţe de presă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea critică apariţiile dese ale premierului Victor Ponta la televiziuni   FOTO Mediafax
Udrea critică apariţiile dese ale premierului Victor Ponta la televiziuni   FOTO Mediafax

Deputatul PDL Elena Udrea critică dur apariţiile dese la televiziuni ale premierului Victor Ponta. Udrea susţine că Ponta se foloseşte de funcţia sa pentru a-şi contura imaginea, dar în schimb nu face nimic concret pentru România. Fostul ministru remarcă că actualele şedinţe de guvern ar semăna mai mult cu o serie de conferinţe de presă, spre deosebire de guvernul Boc, când erau închise.

"În dorinţa lui de a oferi poporului circ, pentru că este evident că nu-i poate oferi pâine, Ponta foloseşte funcţia de Prim Ministru pentru a fi non stop în mass media. Nu numai că este toată ziua la televizor, în studiouri sau în direct prin telefon, dar a transformat şi şedinţele de guvern în conferinţe de presă. Deschiderea acestor şedinţe a devenit un prilej pentru Premier de a lucra la propria imagine. Ceea ce în principiu nu ar fi neapărat criticabil, având în vedere că vorbim despre un om politic. Doar că ceea ce spune Ponta şi în aceste ocazii este doar gargară şi atât. Spune ceea ce dă bine, nu ceea ce chiar este în stare să facă sau ceea ce ar fi adevărat", scrie Elena Udrea, pe blogul personal.

De asemenea, Udrea notează că premierul "aruncă un buzdugan după care nici nu-i trece prin cap să se ducă", subliniind că acesta a făcut multe afirmaţii fără ca în urma lor să se întâmple ceva. "Ba mai mult, uneori a şi fost contrazis ulterior de proprii miniştri, cum a fost atunci când a afirmat pompos ca ministerele sunt înţesate de oameni care nu fac nimic, aduşi pe considerente politice, care ar trebui daţi afară. Frumoasă şi de efect declaraţie pentru public, nu? Numai că în guvernarea Boc am oprit angajările în sistemul bugetar, am  lucrat cu cei pe care i-am găsit acolo din guvernele PNL şi PSD trecute, am redus numărul angajaţilor din ministere, iar de multe ori instanţele de judecată ne-au obligat să îi reangajăm pe cei concediaţi! Deci, declaraţie de efect pe imagine, dar fără niciun conţinut. Mai mult, în realitate declaraţia masca intenţia de a începe eliberarea locurilor din instituţii pentru a fi ocupate de clientela USL", mai spune ea.

Udrea conchide prin afirmaţia că "dacă după guvernarea Boc se spune că a făcut foarte mult, dar a comunicat foarte puţin, deja după opt luni de guvernare Ponta se spune că n-a făcut nimic, dar a comunicat non stop!".
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite