Elena Udrea: „Le-am spus colegilor din PMP că e puţin penibil să aştepte ca Băsescu să salveze partidul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat luni că nu va mai candida la şefia partidului, în competiţia programată pentru Congresul din 8 februarie. Totodată, ea a arătat că le-a atras atenţia colegilor săi din PMP că Traian Băsescu nu se va înscrie în formaţiune.

„Rămân în PMP, dar nu mai candidez. Rămân ca simplu membru. Sunt deputat în PMP, rămân deputat în PMP şi voi avea acelaşi rol de a susţine proiectele partidului“, a precizat Udrea într-o conferinţă de presă desfăşurată în urma şedinţei Consiliului Naţional al partidului.

Întrebată dacă se mai aşteaptă înscrierea lui Traian Băsescu în PMP, Udrea a arătat că le-a transmis colegilor săi că „e puţin penibil să aştepte ca Băsescu să salveze partidul“.

„Eu le-am spus colegilor care se uită la dumneavoastră la presă şi nu mai gândesc cu mintea lor, gândesc cu mintea dumneavoastră, că, dacă noi ca partid aşteptăm să ne salveze preşedintele şi până atunci stăm aşa şi ne uităm la ce se întâmplă, cu siguranţă că nu suntem pe drumul cel bun. Suntem oameni care facem politică, preşedintele ne este partener dar acum, chiar să aştepţi tot Traian Băsescu să te salveze ca om politic, să vină în partid să te faci parlamentar, primar, consilier, cred că este puţin penibil, pentru nişte oameni care se vor politicieni. Eu cred că parteneriatul cu preşedintele va fi de mare folos PMP, dar de aici şi până la a aştepta toţi, anesteziaţi, să vină preşedintele că, dacă nu, nu facem nimic, este cale lungă“, a adăugat Elena Udrea.

 Pe de altă parte, ea a spus că, deşi Băsescu nu se va înscrie în formaţiune, „va rămâne alături de acest proiect pe care l-a iniţiat“.

Citeşte şi:

Clement Negruţ (PMP): Nu exclud o candidatură la şefia partidului

Secretarul general al Partidului Mişcarea Populară, deputatul Clement Negruţ, a declarat joi că nu exclude posibilitatea de a se înscrie în cursa pentru preşedinţia partidului.

Udrea, după şedinţa PMP: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte, la Congresul din martie

Consiliul Executiv Naţional (CEN) al Partidului Mişcarea Populară (PMP) s-a reunit astăzi în prima şedinţă din 2015 pentru a stabili principalele obiective ale partidului în anul politic 2015. La finalul şedinţei, Elena Udrea a declarat că, cel mai probabil, nu va candida la funcţia de preşedinte al PMP, la Congresul partidului reprogramat în februarie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite