E oficial. Şeful campaniei lui Donald Trump vine în martie la Bucureşti. Cine e Brad Parscale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump şi Brad Parscale FOTO Reddit
Donald Trump şi Brad Parscale FOTO Reddit

Şeful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine în România pe data de 21 martie pentru a participa la o conferinţă în cadrul Academiei Române.

„În data de 21 martie 2019, domnul Brad Parscale, managerul de campanie al Preşedintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump, va fi prezent la Bucureşti. Prilejul acestei vizite este reprezentat de participarea domnului Parscale la evenimentul «Make Political Marketing Great Again» care va avea loc la data menţionată mai sus, în cadrul Academiei Române“, potrivit unui comunicat de presă. 

Şeful de campanie al lui Donald Trump este adus în România de Adrian Thiess. De altfel, Adrian Thiess a adus în România mai multe personalităţi ale lumii politice sau din zona de intelligence. De exemplu, în 2010 l-a adus în România pe Mihail Gorbaciov, ultimul lider al URSS.

Cine e Brad Parscale
În februarie 2018 preşedintele american Donald Trump l-a numit pe strategul politic Brad Parscale director al viitoarei sale campanii din 2020.

Parscale e expert în materie de media digitală şi a jucat un rol esenţial pentru victoria lui Trump din 2016, potrivit Reuters. Mai mult, potrivit sursei citate, Brad Parscale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei Trump.

„Brad este un talent incredibil şi a fost esenţial în succesul nostru în 2016. El are încrederea deplină a familiei şi este persoana ideală la conducerea campaniei“, declara Eric Trump, în urmă cu un an, potrivit News.ro. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite