Dragnea insistă pentru coabitare: „Sper ca Băsescu şi Ponta să nu mai fie supăraţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Liviu Dragnea speră ca pactul de coabitare să nu fie pus în pericol în urma declaraţiilor din ultimele zile şi a tensiunii acumulate între Traian Băsescu şi Victor Ponta.

„Eu sper să nu fie în pericol această colaborare. Am spus-o mai devreme, mai important decât oricare dintre noi, mai importantă este stabilitatea acestei ţări, care a determinat foarte multe lucruri bune“, a afirmat Dragnea.

El crede că s-a acumulat o tensiune între cei doi în urma declaraţiilor şi contradeclaraţiilor din ultimele zile, însă probabil nu vor mai fi supăraţi în perioada următoare.

„E o tensiune acumulată, au fost nişte declaraţii, nişte contradeclaraţii, s-au supărat, dar până la urmă probabil că în perioada următoare nu o să mai fie supăraţi“, a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, Traian Băsescu şi Victor Ponta nu trebuie să uite că „în primul rând sunt oameni de stat care au responsabilităţi foarte mari“.

Întrebat despre declaraţia preşedintelui Băsescu potrivit căreia Guvernul Ponta ar continua o practică a „furtului prin lege“, Dragnea a răspuns că la toate şedinţele de guvern la care a participat el s-au adoptat acte normative în interesul populaţiei.

„Nu au fost acte normative cu scopul de a fura cineva ceva, din ceea ce ştiu eu“, a spus vicepremierul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Digi 24, că nu îi place în activitatea Guvernului că se "continuă a se fura prin lege", ca pe vremea Guvernului Năstase, dând ca exemplu memorandumul cu Rompetrol şi transferul terenului institutului de cercetare agricolă din Insula Mare a Brăilei către CJ Brăila.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite