Dragnea, atac fără precedent la multinaţionale: Toate multinaţionalele au spus că românii sunt proşti. Au transformat România în coş de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un discurs foarte dur la adresa multinaţionalelor, despre care a afirmat că îi consideră pe români „proşti” şi că au transformat ţara în „coş de gunoi“.

„Toate multinaţionalele au spus: românii sunt proşti. Au transformat România în coş de gunoi. 

Am făcut o lege care îi va pedepsi aspru. Nu mai acceptăm să fim batjocoriţi, să murim cu adevărul în mână“, a declarat Liviu Dragnea, în discursul său de la mitingul PSD din Târgovişte. 

Totodată, preşedintele PSD a ţinut să sublinieze faptul că partidul pe care îl conduce a urmărit să-i sprijine pe oamenii de afaceri români în detrimentul celor din afara ţării. 

„Am sprijinit şi sprijim capitalul românesc. Oamenii de afaceri români prea mult timp au fost arestaţi, condamnaţi, să facă loc altora“, a mai afirmat Liviu Dragnea. 

Liderul social-demcorat nu e la primul atac de asemenea fel la adresa multinaţionalelor, însă de cele mai multe ori acestea nu erau aşa de dure. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite