Cum arată lista Pro România pentru euroalegeri. Cine sunt suprizele de pe locurile 3 şi 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Pro România a depus miercuri lista cu semnături şi candidaţi la BEC. Formaţiunea condusă de Victor Ponta a venit şi cu nume supriză, locul 3 fiind ocupat de fostul premier Mihai Tudose, în timp ce locul 4 e ocupat de Iurie Leancă, fost prim-ministru al Republicii Moldova.

Capul de lista al Pro România este Victor Ponta, fost premier al României şi persoană văzută drept unul dintre principalii oponenţi ai lui Liviu Dragnea. 

Locul 2 e ocupat de comisarul european Corina Creţu, cea care a plecat în urmă cu două luni din PSD, ea fiind în conflict cu persoanele din conducerea social-democraţilor. 

Locul 3 e ocupat de fostul premier Mihai Tudose, politician aflat acum în spital, după ce a suferit un infarct. Acesta e un nume supriză, în condiţiile în care o candidatură a sa nu a fost luată în cont iniţial. Pe a patra poziţie este Iurie Leancă, fost premier al Republicii Moldova. 

Următoarele locuri sunt ocupate de Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite