Conspiraţia ”Ouatu”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Yalta şi Malta, o altă conspiraţie geopolitică loveşte nemilos sărmana Românie. Sacrificată de atâtea ori pe altarul intereselor marilor puteri, ţara noastră este din nou victimă, ajungând, de data asta, nu dintr-o sferă de interes în alta, ci direct pe locul 13 al Eurovizionului. Acum, nu Winston Churchill este cel care a pecetluit destinului românesc.

De data asta, ”Oculta Nordică” este de cauza, după cum ne-a dezvăluit geostrategul cântăreţ, Cezar Ouatu.
Diabolica maşinaţiune geopolitică a reuşit, din moment ce megastarul Ouatu a fost plasat pe locul 13 cu ghinion, iar Danemarca a câştigat trofeul.

Ce ne-a mai arătat Ouatu, în afară de interesanta lui rochie şi crucea de pe pieptu-i epilat? Că, agenţii conspitaţiei din Suedia sunt mai tari decât tot Grupul Bilderberg, plus Trilateralele la un loc. Ăştia nu au reuşit lovituri atât de năucitoare la nivel geopolitic cum au reuşit nordicii care, într-o singură seară, l-au privat pe Ouatu de pemiu şi l-au acordat unei fătuci daneze. Şi cum să nu fie aşa? Malmo e la 30 de minute de Copenhaga, cu maşina, că nordicii au fost capabili, în nemernicia lor, să facă autostradă peste mare, ceea ce privit din România este de-a dreptul nesimţire curată.

Normal că suedejii şi danejii au dat de-a dura cu Ouatu, din moment ce se trag cu toţii din vikingi, şi ştie toată lumea că războinicii lui Odin cunoşteau prea bine că, dacă vrei omletă, trebuie să spargi ouăle. Iar dacă, îi punem la socoteală şi pe norvegieni şi mai ales pe islandezi, nu mai poate fi nicio îndoială, geopolitica nordică, ne-a făcut felul.

Startegul Ouatu a omis să ne spună prin ce metode ascunse a reuşit conspiraţia nordică să-i convingă pe milioanele de români din Italia, Spania şi alte zări de soare pline să nu voteze cu domnia-sa. Dar trebuie să fie o cale, altfel nu se explică. Probabil prin telepatie. Se ştie că celebrele căşti ale vikingilor nu erau folositoare în luptă, dar coarnele puteau funcţiona ca antene pentru direcţionarea undelor cerebrale, ceea ce probabil s-a şi întâmplat. Aşa se face că, din Spania şi Italia, Ouatu a luat un singur punct. Şi mai dureros este că atacul telepatic i-a influenţat şi pe fraţii noştri basarabeni. Când s-au deschis liniile de vot, românii de peste Prut, în loc să dea 12 puncte României, au greşit tasta şi au apăsat pe Ucraina! Sigur a fost manipulare, iar săracii moldoveni nici nu şi-au dat seama.

Ce mai tura-vura, nordicii ăştia au devenim periculoşi la nivel mondial. Dacă pot ei să-şi facă mendrele din Spania până în Republica Moldova, nu mai e mult şi vor stăpâni lumea. Ce vor face când îşi vor băga coada în Rusia, în China sau în SUA? Vă gândiţi că, de acum înainte, lumea va fi în întregime la cheremul lor? Câţi ani la rând, Eurovizionul va fi deturnat şi va merge de la Copenhaga la Oslo şi de la Oslo la Reykjavik?

Nici nu te poţi gândi la o asemenea perspectivă îngrozitoare, că te ia cu fiori mai reci decât viscolul norvegian.
Noroc cu Ouatu că nu se lasă. Bine, mă băiatule că i-ai demascat pe nemernici. Cu toate riscurile. Ştim care sunt pericolele. De pildă, de pot răpi cu sania lui Moş Crăciun şi te pot arunca de viu pradă renilor. Te pot supune la cazne. Te-ar putea obliga să porţi pantaloni, deşi aşa ceva nu se face, pentru că nu este politically correct. În sfârşit, câte blestemăţii nu le poate trece prin minte unor indivizi care nu au niciu scrupul atunci când e vorba să pună laba pe Eurovizion?

Dar, dacă noi nu-l vrem, Ouatu ne vrea. Se poate presupune că şi noi îl vrem la rândul nostru, dar nu ştim asta, pentru că ne manipulează conspiraţia nordică. Dar, să ieşim din gândirea negativă. Ca de fiecare dată în istorie, noi suntem cei mai buni, ceea ce stârneşte invidia la adresa noastră. N-avem ce face, asta e realitatea. În cele din urmă, manipulările geopolitice vor eşua şi locul nostru va fi recunoscut în lume.

Dar, pentru asta ne trebuie o strategie. Cred că CSAT ar trebui să se reunească de urgenţă şi să analizeze răspunsul pe care România ar trebui să-l dea în faţa agresiunii nordice. Război nu putem să le declarăm pentru că suntem aliaţi cu ei în NATO, cu excepţia Suediei care e neutră. Am putea trimite o echipă să le taie plasele de pescuit. Sau am putea să le schimbăm dieta, de la heringi la mici şi de la chiftele suedeze la ciorbă de burtă. Sau să-l trimitem în fiecare an pe Ouatu la Eurovizion, să-i facem cu nervii.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite