Coldea a confirmat că Dragnea a fost prezent la chermezele SRI. „Nu s-a tăiat niciun porc, a fost un eveniment în preajma Crăciunului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Coldea a anunţat că va reveni în Comisia de control al SRI pentru noi declaraţii. Foto: Inquam.
Florian Coldea a anunţat că va reveni în Comisia de control al SRI pentru noi declaraţii. Foto: Inquam.

Preşedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat la finalului audierilor fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, că acesta a confirmat prezenţa lui Liviu Dragnea la evenimentele Serviciului Roman de Informaţii, fără a fi însă vorba de o tăiere de porc.

Preşedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a confirmat, joi, că liderul PSD Liviu Dragnea a fost prezent la evenimentele SRI, potrivit declaraţiilor fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, audiat pentru mai bine de şapte ore în Comisie.

„Cu privire la tăierea porcului, a spus că a existat un astfel de eveniment, în preajma Crăciunului, au participat peste 10 persoane. A fost rugat să confirme persoanele care au fost vehiculate în spaţiul public, le-a confirnat. Nu s-a tăiat niciun porc. Au participat domnii Ghiţă, Dragnea, Ponta şi alţi parteneri externi”, a declarat Manda.

La finalul audierilor Florian Coldea a anunţat că va reveni în Comisie pentru a aduce noi detalii şi lămuriri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite