Ciorbea, reacţia din SUA: „Sunt la Miami, la nepoţi. Biletele de avion s-au cumpărat de luni de zile. Se ştia din data de 2 septembrie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că se află în concediu în vizită „la Miami, la nepoţi”. Ciorbea a avut mai multe ironii la adresa celor care l-au criticat că a plecat exact după ce a fost dată Ordonanţa de Urgenţă pe legile Justiţiei.

Avocatul Poporului le-a precizat reporterilor că se află în vizită la rudele sale din Statele Unite. „Eu sunt la Miami, la fiică, la ginere, la nepoţi“, a afirmat Ciorbea. 

Ulterior, a explicat: „Dacă ştiam ce se întâmplă, mai bine fugeam nu-ştiu-unde. Acum mai bine de 60 de ani părinţii mei s-au înţeles cu părinţii celor care conduc coaliţia să dea un oug înainte de aniversarea mea şi înainte de aniversarea nepoţelului meu care face trei anişori. Acest lucru se ştia de luni de zile, biletele de avion s-au cumpărat, în instituţie se ştia din data de 2 septembrie”, a  mai declarat Victor Ciorbea la Realitatea TV.

Victor Ciorbea nu a dat detalii însă dacă şi-a delegat sau nu atribuţiile, astfel încât instituţia să poată exercita în caz de nevoie controlul de constituţionalitate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite