Cele 50 de umbre ale lui Oprişan. De ce a demisionat deputatul Florin Secară din UNPR şi s-a înscris în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul de Vrancea Florin Secară a demisionat din UNPR, formaţiunea condusă de vicepremierul Gabriel Oprea, şi s-a înscris în PNL.

Secară a declarat că a demisionat din UNPR din cauza opiniilor sale referitoare la preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, opinii care nu sunt împărtăşite şi de restul colegilor săi din UNPR.

„Oprişan nu are cum să fie un politician de viitor, el este una dintre cele cincizeci de umbre ale tranziţiei post-comuniste din România. Cetăţenii din Vrancea merită o viaţă decentă, ei au dreptul să o privească şi dincolo de Oprişan. Eu rămân consecvent, adică o să continui să fiu în opoziţie faţă de preşedintele CJ Vrancea“, a declarat Oprişan.

Florin Secară a fost ales în 2012, pe listele PDL. Secară, un apropiat al Elenei Udrea, s-a înscris ulterior în PMP, dar a demisionat din formaţiune la finalul lunii august, când a devenit membru UNPR. La acea dată, Secară şi-a şters de pe Facebook chiar şi fotografiile în care apărea alături de Elena Udrea, în schimb le-a păstrat pe cele în care apărea alături de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Citeşte şi:

Deputatul de Vrancea Florin Secară, apropiat al Elenei Udrea, s-a transferat de la PMP la UNPR

Este cel de-al treilea parlamentar din Vrancea, după Neagu Murgu şi Laurenţiu Ţigăeru Roşca, care părăseşte opoziţia pentru putere, toţi înregimentându-se în partidul vicepremierului Gabriel Oprea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite