Aripile din PSD se intoxică între ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropiaţi ai lui Victor Ponta în PSD au lansat o intoxicare în presă, potrivit căreia social-democraţii intenţionează să organizeze un miting de susţinere la întoarcerea în ţară a premierului, cu scopul de a testa reacţia partidului, potrivit unor surse din PSD.

Social-democraţii, în frunte cu Liviu Dragnea, resping ideea organizării unui miting de susţinere pentru Victor Ponta, organizat la întoarcerea premierului în ţară. Potrivit unor surse din interiorul partidului, informaţia privind intenţia de organizare a mitingului ar fi plecat chiar din tabăra apropiată lui Victor Ponta, cu scopul de a lua pulsul social-democraţilor înainte de întoarcerea în ţară.

O dovadă în plus este faptul că ştirea, potrivit căreia social-democraţii  le-au cerut Rovanei Plumb, preşedintele interimar al PSD,  şi lui Liviu Dragnea, coordonatorul politic al partidului, să organizeze, în zilele următoare, un miting de susţinere pentru Victor Ponta a fost dată, iniţial, de către postul România TV, al cărui patron este Sebastian Ghiţă, prietenul lui Ponta. Totodată, postul anunţa că social-democraţii vor discuta la proxima şedinţă detaliile privind organizarea unei manifestaţii pro-Ponta la care să participe 100.000 de oameni. Însă niciun membru PSD nu aveau habar de o astfel de iniţiativă. „Nu se poate organiza un miting despre care cei din conducere să nu ştie“, ne-au declarat surse din conducerea PSD.

„Nu trebuie să ieşim în stradă“

Nici greii partidului, ca Liviu Dragnea sau Marian Oprişan, habar nu aveau de un miting de susţinere pentru Ponta.  „Să facem un miting împotriva cui? Victor Ponta e susţinut, nu trebuie să ieşim în stradă. Am auzit şi eu din presă, dacă din presă vrea să facă cineva ..., dar nu este cazul. Nu ştiu de unde a plecat această informaţie… de fapt, ştiu“, a spus Liviu Dragnea, la începutul şedinţei PSD.

„Este o intoxicare şi o manipulare. Nu a fost nicio discuţie în PSD legată de organizarea unui miting“, a declarat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, pentru „Adevărul“. Cei doi lideri ai PSD s-au ferit, însă, să spună pe cine bănuiesc că a lansat această informaţie falsă.  „Va fi un miting în Bucureşti, continuare a celui de la Chişinău, de unire a României cu Republica Molova, organizat de o platformă unionistă.  S-a discutat de subiectul acesta la şedinţă, dar nu se cuplează PSD la acest miting. Dacă participă cineva din partid, participă individual“, a declarat deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite