LIVE VIDEO Scottish Ensemble cântă Brahms în direct pe adevarul.ro, de la ora 17.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această a doua seară a lui septembrie, pe scena Ateneului Român, de la ora 17.00, în seria de Recitaluri şi concerte camerale îi puteţi vedea şi asculta pe muzicienii din Scottish Ensemble, alături de solista Patricia Kopatchinskaja. Întregul concert poate fi urmărit live pe adevarul.ro.

Seria de evenimente de la ora 17.00 reuneşte pe scena Ateneului Român din Bucureşti cele mai importante recitaluri şi concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. În această seară, de la ora 17.00, cunoscutul Scottish Ensemble va cânta alături de violonista Patricia Kopatchinskaja. Câştigătoare a numeroase premii de-a lungul carierei, Kopatchinskaja a fost primit recent din partea Royal Philharmonic Society titlul „Instrumentista anului” în 2014 pentru concertele sale remarcabile din Marea Britanie.

Patricia Kopatchinskaja cântă pe o vioară a lutierului Giovanni Francesco Pressenda datând din 1834. Este ambasador pentru organizaţia caritabilă Terre des Hommes, prin intermediul căreia sprijină proiecte pentru copiii din Republica Moldova.

Pe întreaga perioadă a Festivalului (30 august - 20 septembrie), concertele şi evenimentele vor fi transmise în direct pe adevarul.ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Române (TVR1, TVR2, TVR+ şi TVR HD).

Festivalul George Enescu. Programul zilei de azi

17.00

Recitaluri şi concerte camerale

Ateneul Român

Scottish Ensemble

Program:

Silvestri – Trei piese pentru orchestră de coarde op. 4 nr. 2

Brahms – Trei Preludii, op. 122, pe teme de coral

Mansourian – „Four Serious Songs“

Solistă: PATRICIA KOPATCHINSKAJA – vioară

Enescu – Intermezzi pentru instrumente de coarde op. 12 în Re Major

Ravel – „Petite Symphonie “ (aranjament Rudolph Barşai)

Showbiz



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite