Reacţii pe Facebook, după ce Ponta a spus iar că a votat cu Raţiu: "Mâine ne spune că a făcut şi puşcărie cu Ţuţea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de social media a lui Victor Ponta a încercat ieri să-şi atragă simpatia oamenilor de dreapta printr-o poză în care era citat Ion Raţiu şi se republica declaraţia lui Ponta, despre cum el a votat pentru Raţiu în 1990. Reacţiile nu s-au lăsat aşteptate.

Mulţi dintre utilizatorii de Facebook s-au întrebat cum de Victor Ponta a votat în 1990, deşi nu împlinise încă 18 ani. Din păcate, zvonul acesta s-a propagat pe Facebook ieri şi multă lume a distribuit acest lucru. Însă, conform legii electorale în vigoare în 1990, toţi românii care împlineau 18 ani în 1990 puteau să voteze, indiferent dacă împlineau vârsta după alegeri.

Dar alte reacţii l-au criticat pe Ponta. În total, 847 de comentarii a primit premierul, poza a fost distribuită de peste 970 de ori.

“Domnule Ponta, nu ai niciun drept să îţi alături imaginea cu domnul Raţiu... faceţi parte de pe 2 planete diferite. Cu atât mai mult ar trebui să specifici că ai copiat această imagine de pe pagina Români Celebri... imaginea fiind creaţia şi munca cumva. Dar am uitat că tu nu ştii să respecţi asta. Îmi provoci repulsie!”, a scris Oana Ramona.

“Am auzit că deţineţi Biblia cu autograf autentic, este adevărat?”, a scris Gabriel Popa. De asemenea, Alin Mitrofan i-a spus premierului că “mâine ne spune că a făcut şi puşcărie cu Ţuţea”.

image

“Nu sunt sigur, că nu mă născusem pe vremea aia, dar am impresia că doar Ponta l-a filmat pe Armstrong coborând pe Lună”, a zis Filip Radu.

“Şi eu l-am votat pe Regele Carol, tot în 90”, i-a scris Radu Roşca. “Tu i-ai pus şi pioneze pe bancă lui Decebal înc lasa a 4-a, nu?”, a scris un utilizator din Danemarca.

Puteţi vedea discuţia la acest link. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite