Un taximetrist care a tâlhărit doi cetăţeni străini a fost prins de poliţişti. Bărbatul le-ar fi cerut pe o cursă 400 de lei, ameninţându-i cu un briceag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un taximetrist care a tâlhărit doi cetăţeni străini a fost prins de poliţişti   FOTO Adevărul
Un taximetrist care a tâlhărit doi cetăţeni străini a fost prins de poliţişti   FOTO Adevărul

Poliţiştii de la Capitală au reuşit vineri identificarea şi prinderea unui tânăr în vârstă de 28 de ani, taximetrist, suspectat că, pe 10 octombrie 2013, ar fi tâlhărit  doi cetăţeni străini. Suspectul a fost reţinut, urmând să fie propus magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Mai exact, „în noaptea de 10 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către doi tineri, cetăţeni străini, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasau cu un taxi, au avut anumite neînţelegeri privind plata aferentă călătoriei, conducătorul auto solicitându-le suma de 400 de lei“.

Întrucât cei doi tineri nu au dorit să achite suma solicitată, conducătorul auto ar fi scos un briceag din portiera stânga faţă şi l-ar fi ameninţat pe unul dintre cei doi, fără însă a-l agresa fizic.

Părţile vătămate ar fi achitat totuşi suma de 100 lei, după care au coborât din autoturism, taximetristul plecând într-o direcţie necunoscută.

La scurt timp de la primirea sesizării, judiciariştii bucureşteni din cadrul Secţiei 22 Poliţie, cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Analiză a Informaţiilor – Sector 6 şi ai Secţiei 20 Poliţie, au reuşit identificarea şi prinderea suspectului.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite