Preşedintele Traian Băsescu, din nou în vizită la Spitalul Universitar să-şi vadă fiica cea mică şi nepoţica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu, din nou în vizită la nepoţică      FOTO Facebook
Traian Băsescu, din nou în vizită la nepoţică      FOTO Facebook

Proaspătul bunic, Traian Băsescu şi soţia lui, Maria au mers luni, din nou la Spitalul Universitar pentru a-şi vizita nepoţica. Mezina familiei, Elena, a adus pe lume sâmbătă noapte, în jurul orei 03.30, o fetiţă. Preşedintele a povestit astăzi la Adevărul Live, despre venirea pe lume a primei sale nepoate, despre momentul în care a luat-o pe cea mică în braţe, dar şi despre naşterea celor două fiice ale sale.

Băsescu: „M-a trezit soţia, am aflat dimineaţă la ora patru patru“

„Cea mică, de ieri, nepoţica, era proaspăt născută. Nu am mai ţinut copil atât de mic în braţe. Nu putea să nu-mi semene şi a fost impetuoasă, grăbită, ne-a surprins pe toţi. A vrut ea să vină pe lume pe 1 septembrie, exact la un an de la căsătoria lui Bogdan cu Elena. Nu am superstiţii, dar vine un copil şi consfinţeşte un an de la căsătorie“, a afirmat Traian băsescu, la Adevărul Live.

Şeful statului a recunoscut că a aflat despre naşterea primei sale nepoate în jurul orei patru, deşi Elena Băsescu se afla spital de la ora 20.00.

„Nu am ştiut că s-a dus la urgenţă seara la ora 20.00.  M-a trezit soţia, am aflat dimineaţă la ora patru. Când s-au născut fetele eram pe navă şi la ambele am primit telegrama noaptea. Şi la cea mare tot aşa, eram noaptea, pe undeva prin Atlantic“, a mai adăugat şeful statului.

„Mi-am adus aminte când le-am ţinut în braţe pe cele mici“

Despre momentul în care şi-a luat pentru prima oară nepoata în braţe, preşedintele a spus că i-a trezit amintiri de când s-au născut cele fouă fiice, moment în care era plecat în interes de serviciu pe mare.

„Acum a fost altceva, parcă a fost o întoarcere în timp. Mi-am adus aminte când le-am ţinut în braţe pe cele mici, dar nu am avut acelaşi sentiment. S-a înmulţit numărul de femei din jurul meu cu înca una, a mai venit una, să vedem ce nume va avea. Nu vrem saă ne băgăm, eu si soţia, vor hotarî ei“, a conchis preşedintele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite