Românul din Israel care aduce zeci de mii de turişti în România cu un singur cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wallstreet

Meidan Butnaru (35 ani) este românul din Israel care anul acesta şi-a propus să aducă 25.000 de israelieni în vacanţă în România cu un singur cuvânt: mall-uri. Israelienii sunt nişte împătimiţi ai shopping-ului, fapt pentru care mulţi dintre ei renunţă la Creta sau Rodos pentru Constanţa sau Bucureşti.

Meidan Butnaru s-a născut într-o familie din Bacău, stabilită în Israel în anii '60. El lucrează de mai bine de 12 ani în turism, iar în prezent este director comercial la Meshek Wings Tours Ltd, una dintre cele mai mari companii de turism din Israel.

„De obicei, reuşim să-i atragem cu mall-uri şi restaurante. Israelienii cumpără mult. 45% din ei decid unde să plece în funcţie de posibilităţile de shopping. Pe această idee reuşim să atragem în Mamaia turiştii care ar vrea Creta, pentru că există mall-ul din Constanţa. Există anumite gândiri că turistul israelian este zgârcit, dar nu este adevărat. El face anumite economii, dar când ajunge aici, el cheltuieşte la maximum", explică Meidan Butnaru de ce israelienii preferă să renunţe la insulele greceşti, cel mai dur competitor pe piaţa din Israel pentru litoralul românesc.

Pe lângă mall-uri, israelienii sunt interesaţi şi de...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite