Percheziţii ale poliţiştilor ilfoveni la hoţii de materiale folosite în construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii ilfofeni au efectuat mai multe percheziţii la suspecţi de furturi de materiale de construcţii  FOTO Adevărul
Poliţiştii ilfofeni au efectuat mai multe percheziţii la suspecţi de furturi de materiale de construcţii  FOTO Adevărul

Poliţiştii ilfoveni au efectuat astăzi trei percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi de furturi de materiale şi unelte folosite în construcţii. Patru  persoane au fost depistate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Prejudiciul adus de hoţi se ridică la 15.000 de euro.

„Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, suspectate de mai multe furturi din imobile în construcţie, din localitatea Gruiu“, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit că suspecţii au acţionat în perioada februarie-aprilie a.c. şi au folosit un autoturism de teren cu numere clonate.

În urma percheziţiilor efectuate, la locuinţa unuia dintre suspecţi, au fost descoperite 10.000 de ţigarete de contrabandă, de provenienţă Republica Moldova.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi Serviciului Român de Informaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite