Percheziţii la domiciliul a şapte protestatari în dosarul agresiunii asupra jandarmilor de la protestul diasporei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă, protestele din Piaţa Victoriei
Imagine de arhivă, protestele din Piaţa Victoriei

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 informează că efectuează, miercuri, percheziţii la domiciliul a şapte protestatari, suspectaţi că ar fi lovit jandarmii la mitingul din 10 august.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti anunţă că efectueză cercetări în dosarul penal ce vizează agresarea jandarmilor la protestul din 10 august.

„La data de 24.10.2018 au fost efectuate în baza autorizaţiilor obţinute de la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti percheziţiile la domiciliile a şapte persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză”, anunţă reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, printr-un comunicat de presă.

În luna septembrie, procurorii care instrumentează această cauză au anunţat că au fost identificate 169 de cazuri în care jandarmii au fost agresaţi fizic sau verbal. Potrivit aceloraşi magistraţi, au fost înregistrate 78 de sesizări în care se fac cercetări cu privire la fapte de lovire, de distrugere sau de ultraj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite