UPDATE Salon de masaj erotic la una din proprietăţile lui Viorel Lis. Şapte persoane reţinute pentru proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imobilul dat spre închiriere de Viorel Lis, ţinta unei investigaţii ce vizează membrii unei reţele suspectate de proxenetism şi prostituţie FOTO Mediafax
Imobilul dat spre închiriere de Viorel Lis, ţinta unei investigaţii ce vizează membrii unei reţele suspectate de proxenetism şi prostituţie FOTO Mediafax

Şapte persoane au fost reţinute marţi de procurorii într-un caz de proxenetism. Surse judiciare au declarat că mai multe femei, care erau angajate la saloane de masaj erotic, întreţineau şi relaţii sexuale cu clienţii contra unor sume de bani cuprinse între 100 şi 600 de euro. Aceleaşi surse au precizat că una dintre imobilele în care funcţiona un astfel de salon era închiriată de la Viorel Lis.

UPDATE Şapte persoane au fost reţinute de procurori, acestea fiind acuzate de proxenetism.

Poliţiştii Capitalei precizează, într-un comunicat de presă, că în perioada decembrie 2013 – martie 2014 au documentat activitatea infracţională a unui grup de persoane, specializat în fapte de prostituţie şi proxenetism, care ar fi acţionat în Bucureşti.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, membrii grupării, sub forma unei afaceri tip salon de masaj erotic şi escorte, ar fi introdus în hotelurile de lux din centrul Capitalei femei, care, în urma întreţinerii unor relaţii de natură sexuală cu bărbaţi cazaţi în unităţile hoteliere, ar fi obţinut sume importante de bani în valută”, se arată într-un comunicat emis de poliţişti.

În urma acestei acţiuni, anchetatorii au audiat 27 de persoane bănuite de săvârşirea unor astfel de infracţiuni.

UPDATE Percheziţiile începute în această dimineaţă s-au terminat, urmând ca în acest caz să fie audiate astăzi peste 30 de persoane.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre locurile în care se desfăşurau activităţi de masaj erotic aparţine fostului primar al Capitalei Viorel Lis. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că în acest caz s-au făcut 16 percheziţii la adresele unor saloane de masaj erotic, urmând ca la finalul acţiunii să fie duse la audieri peste 30 de persoane. 

Acesta a mai declarat că persoanele care se duceau la masaj erotic, contra unor sume de bani cuprinse între 100 şi 300 de euro, puteau beneficia şi de activităţi sexuale. Anchetatorii spun că aceşti bani reveneau proxeneţilor.

La una dintre aceste adrese au fost găsite 13 prostituate care lucrau sub acoperirea unui salon de masaj erotic.

Viorel Lis FOTO Mediafax

FOTO Mediafax

Oana Lis FOTO Mediafax

Oana Lis a fost în imobilul deţinut de soţul ei FOTO Mediafax

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite