Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi, găsită de Poliţie într-un azil, după ce a fost dată dispărută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitzura Arghezi este fiica poetului Tudor Arghezi FOTO romania-actualitati.ro
Mitzura Arghezi este fiica poetului Tudor Arghezi FOTO romania-actualitati.ro

Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi, a fost găsită de poliţiştii bucureşteni într-un cămin de bătrâni privat din Sectorul 1, după ce o nepoată a anunţat autorităţile că mătuşa sa a dispărut.

Potrivit unor surse din Poliţie, Mitzura Arghezi a fost găsită joi într-un cămin de bătrâni din Sectorul 1, aceasta fiind cazată în condiţii bune, potrivit Mediafax.

Fiica poetului Tudor Arghezi a fost căutată de poliţişti după ce, miercuri, o nepoată a acesteia a sunat la 112 şi a spus că s-a prezentat la Spitalul Elias ca să-şi externeze mătuşa, însă o altă persoană nu îi permite acest lucru.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la spital şi a constat că alături de Mitzura Arghezi era un bărbat, Traian radu, în vârstă de 76 de ani, pe care aceasta l-a trecut în testament drept moştenitor. Mitzura Arghezi a explicat poliţiştilor că nu doreşte să iasă din spital împreună cu nepoata ei, Doina Elena Arghezi Teodorescu, ci cu bărbatul respectiv.

După acest incident, nepoata s-a prezentat la Poliţie, unde a reclamat faptul că mătuşa ei a fost externată şi nu ştie unde a fost dusă.

O echipă de anchetatori au demarat o serie de verificări, în urma cărora au localizat-o pe Mitzura Arghezi într-un cămin de bătrâni din sectorul 1.

Poliţiştii au stabilit că femeia este într-o stare bună şi sub supraveghere medicală şi că în acest caz nu s-a comis vreo infracţiune.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite