UPDATE FOTO Milionarul Nae Nicolae a fost înmormântat sâmbătă. 1.500 de oameni l-au condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de persoane îl conduc pe Nae Nicolae pe ultimul drum FOTO Sever Gheorghe
Sute de persoane îl conduc pe Nae Nicolae pe ultimul drum FOTO Sever Gheorghe

Milionarul Nae Nicolae a fost înmormântat sâmbătă la cimitirul din Ştefăneşti, Ilfov. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus mai bine de o oră pe stadionul din Ştefăneştii de Jos, unde evolează echipa de fotbal care era finanţată de acesta. Aici s-a ţinut şi slujba de înmormântare la care au participat peste 1.500 de persoane. Copiii milionarului nu au fost prezenţi la ceremonie.

UPDATE 16:10 Nae Nicolae a fost înmormântat. 

UPDATE 15.15 Convoiul a ajuns la cimitir. Nae Nicolae va fi înmormântat într-un cavou placat cu marmură, alături de nepotul său Florian Paraschiv care a murit în urmă cu 5 ani, la 21 de ani. Soborul de preoţi care oficiază slujba face eforturi să acopere ritmul de manele vesele care se aud dintr-o vilă din apropierea cimitirului. 

UPDATE 13.21 Cortegiul funerar a plecat spre cimitir. Circulaţia din Ştefăneşti este complet blocată. 

Cât a fost pe stadion, lângă sicriu au stat mereu o minge de fotbal şi o pereche de ghete de fotbal. La ceremonie sunt prezenţi şi primarul comunei Ştefăneşti, Anghel Rababoc, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, dar şi fostul senator de Ilfov, Anghel Iordănescu.

UPDATE 12.58 Ceremonia de înmormântare a început. Peste 1.500 de oameni trec acum pe lângă sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Nae Nicolae pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

Finul milionarului, cântăreţul de manele Adi Minune, este alături de familia îndurerată. Copiii lui Nae Nicolae nu sunt la înmormântare. Apropiaţii familiei spun că aceştia au fost trimişi undeva în afara oraşului.

UPDATE 12.16 Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nae Nicolae a fost adus pe stadionul „Dumitru Mătărău“ din Stefăneşti. Peste 800 de localnici de toate vârstele sunt în tribună. Dan Bursuc verifică boxele de pe gazon pentru a se asigure că sunt pregătite pentru slujbă. Acolo se află şi o fanfară. 

UPDATE 10.00 Zeci de localnici s-au strâns încă de la primele ore ale dimineţii pe stadionul unde va fi adus "Ţuţu", aşa cum era alintat milionarul în copilărie.

Un cort cu o capacitate de câteva sute de persoane a fost montat în parcarea stadionului. De tot se ocupă o firmă de organizări evenimente. Va fi pregătită o pomană pe măsura valorii lui Nae Nicolae, iar de jale va cânta interpretul de manele Dan Bursuc.

Interpretul de manele Adrian Minune, finul milionarului, a declarat că va fi o înmormântare obişnuită.

Ancheta se apropie de final

Pe de altă parte, ancheta în dosarul deschis în urma accidentului se apropie de final. Potrivit cercetărilor, miercuri dimineaţa Nae Nicolae ar fi depăşit coloana de maşini care aştepta ridicarea barierei de pe Şoseaua Petricani pe drumul de mers spre Pipera şi ar fi  pătruns cu Bentley-ul printre bariere, fiind lovit în plin de tren.

Afaceristul nu purta centura de siguranţă şi a fost aruncat din autoturism printr-un geam lateral, corpul victimei fiind găsit la 200 de metri. Cercetările au stabilit că victima nu vorbea la telefon în momentul producerii accidentului. 

În cursul dimineţii de joi, medicii legişti au făcut necropsia cadavrului. Aceştia au anunţat că moartea omului de afaceri a fost una violentă, survenind în urma unui politraumatism. Totodată, Bogdan Mălinescu, şeful Serviciului de Medicină Legală Ilfov, a precizat că legiştii nu i-au găsit omului de afaceri alcool în sânge şi că nu au fost constatate „probleme patologice preexistente“.

Imediat după ce au încheiat autopsia, medicii, la solicitarea familiei, care iniţial şi-a dorit să ţină capacul sicriului deschis, au încercat să reconstruiască trupul strivit de tren. „În principal, vorbim de reconstrucţie facială. În fiecare distrucţie mare se încearcă reconstrucţia cadavrului, din respect pentru decedat“, a explicat joi Mălinescu. Legiştii au lucrat după ultimele fotografii ale bărbatului.


Teoria sinuciderii, infirmată de un prieten al lui Nae Nicolae: „Urma să vândă un teren pe milioane bune”

Ultimele ore din viaţa „regelui imobiliarelor din Ilfov“, mort în cumplitul accident petrecut în Capitală

Reportaj la Ştefăneştii de Jos. Viaţa după Nae

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite