Mesajul primit de Dan Condrea de la partenera sa de viaţă înainte de producerea accidentului în care patronul Hexi Pharma a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier produs pe 22 mai FOTO Mediafax
Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier produs pe 22 mai FOTO Mediafax

Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma, a avut un schimb de mesaje cu Uliana Ochinciuc, femeia alături de care trăia, chiar înainte de producerea accidentului în care a murit. Procurorii precizează că femeia i-ar fi spus „să nu facă vreo prostie”.

Cu puţin înainte de producerea accidentului de pe 22 mai, în urma căruia Dan Condrea a murit, patronul Hexi Pharma a primit pe telefon un mesaj de la Uliana Ochinciuc care îl întreba unde este şi ce face, arată Mediafax.

Uliana Ochinciuc: Ce faci? Unde esti?

Dan Condrea: Meditez

Uliana Ochinciuc: Ai grijă să nu faci vreo prostie!

Procurorii Parchetului General au confirmat, marţi, că la volanul maşinii implicate în accidentul din Buftea, care a avut loc pe 22 mai, se afla Dan Condrea, directorul Hexi Pharma. 

„Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000.”, spun anchetatorii.

De altfel, aceştia arată că, în ziua accidentului, într-o singură oră, Condrea ar fi făcut 13 drumuri pe traseul Buftea – Corbeanca.

„Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”, au mai precizat procurorii.

Ancheta Hexi Pharma

Patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea. Înainte ca testul ADN să fie făcut, procurorii de la Parchetul instanţei supreme arătau că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de partenera de viaţă a acestuia, inclusiv după semnele particulare. Anchetatorii au precizat că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

Investigaţia privind decesul lui Condrea este făcută de aceiaşi procurori care fac ancheta în dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma. Parchetul General a început urmărirea penală faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de „participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor“. Procurorii au stabilit că firma Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, prin vânzarea în 152 de spitale de produse biocide neconforme, începând din 2014.

Pe aceeaşi temă:

Dan Condrea a făcut 13 drumuri între Buftea şi Corbeanca înainte de a muri

Rezultatele ADN confirmă că Dan Condrea a murit în accidentul din 22 mai. Acesta a făcut atunci 13 deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca

Procurorii au reconstituit parţial traseul lui Dan Condrea înainte de accident

Dan Condrea a fost denunţat de fosta soţie

Ce spun martorii accidentului lui Dan Condrea. Patronul HexiPharma, înmormântat cu discreţie

Moartea patronului HexiPharma: indicii în favoarea teoriei sinuciderii. Tocmai îşi modificase testamentul

Reacţia SRI, după declaraţiile lui Sebastian Ghiţă: Dan Condrea nu era filat

Teoriile conspiraţioniste din jurul morţii patronului HexiPharma. Certitudini şi speculaţii

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulaţie. Soţia afaceristului l-a recunoscut după haine 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite