UPDATE Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un incendiu a cuprins un imobil din Centrul Vechi al Capitalei
Un incendiu a cuprins un imobil din Centrul Vechi al Capitalei

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei. Nimeni nu a fost grav rănit, însă patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru a stinge focul, a fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de pompieri.

UPDATE 15.41 La faţa locului, au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, patru echipaje de prim-ajutor, unul de descarcerare şi o autoscară. Incendiul s-a produs la etajele al patrulea şi al cincilea ale blocului, iar pompierii au evacuat toate persoanele aflate în clădire în timpul intervenţiei.

 Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Dintre acestea, o femeie a suferit arsuri uşoare pe braţe, iar celelalte trei persoane au fost intoxicate cu fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Blănari din Centrul Vechi al Capitalei.

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, ambulanţe, dar şi o maşină de descarcerare.

Potrivit lui Daniel Vasile, incendiul a fost localizat şi nu există pericol de extindere.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a spus că cinci persoane au fost expuse la fum, patru dintre ele find transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar cea de-a cincea urmând să ajungă la Spitalul Universitar. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul se manifestă la etajele al patrulea şi al cincilea al imobilului, iar pompierii au evacuat toate persoanele aflate în clădire.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza incendiului, au mai spus oficiali ISU Bucureşti. Se pare că proprietarul apartamentului de la etajul al patrulea, în care a izbucnit incendiul, nu era atunci acasă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite