Flavia Teodosiu, avocatul lui Dragnea, după ce l-a vizitat la Rahova: Este un om minunat. Se consideră nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat după ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, că starea lui de spirit este una pe care o are oricine într-o astfel de situaţie, subliniind că este „un om minunat” şi nu se aştepta la o condamnare, pentru că se consideră nevinovat.

„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi... Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă. (...) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu potrivit Mediafax, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea.

Potrivit lui Teodosiu, nu au fost încă abordate discuţii privind o eventuală cale de atac: „Acestea sunt strategii care urmează, ne gândim”.

Flavia Teodosiu a mai spus că Dragnea nu se aştepta la o decizie de condamnare.

„Cum să se aştepte când un om se consideră un om nevinovat? (se aştepta la verdict, n.r.)”, a spus avocatul.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum. Dragnea a fost încarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite