Elena Udrea, despre presupusele genţi ale căror preţuri variază între 50.000 şi 100.000 de dolari: Un subiect inventat de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea arestata FOTO Marian Iliescu

Elena Udrea a reacţionat după ce în rechizitoriul procurorilor DNA scria că fostul ministru ar avea mai multe genţi ale căror preţuri variază între 50.000 şi 100.000 de dolari.

Fostul ministru şi fost preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP) susţine, prin intermediul echipei de comunicare, că n-ar da o asemenea sumă pe un astfel de obiect. De asemenea, precizează că subiectul este inventat de procurori din lipsa de probe.

„Elena Udrea nu are geantă nici de 50.000 de dolari, nici de 100.000 de dolari. Nu ar fi dat niciodată o asemenea sumă pe un astfel de obiect. Acest subiect inventat de procurori, care nu are nicio legătură cu speţa, este o diversiune prin care se doreşte acoperirea faptului că nu există probe împotriva fostului ministru”, arată postarea de pe contul de Facebook al Elenei Udrea 

„Recomandăm presei de bună credinţă să citească dosarul, care a devenit public, şi să lase la o parte poveştile nemuritoare din rechizitoriu”, mai precizează  mesajul postat de echipa fostului ministru.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite