Cuplu de medici pensionari torturat de trei români, în Italia. Cei doi au fost bătuţi crunt, iar femeii i-a fost tăiată o ureche

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Matteo Salvini
FOTO Matteo Salvini

Trei români au fost arestaţi la două zile după ce au jefuit o familie de pensionari din Lanciano, în apropiere de Pescara. Hoţii au între 20 şi 30 de ani şi sunt rude, arată presa internaţională, potrivit căreia tinerii mai sunt suspectaţi şi de alte jafuri asemănătoare.

Potrivit digi24.ro, maşina, înmatriculată în România, le-a fost sechestrată şi suspecţii sunt acum audiaţi. Anchetatorii încearcă să afle dacă au fost mai multe persoane implicate, iar localnicii au înconjurat o clădire din centrul oraşului în care s-ar afla alţi complici ai românilor.

Anchetatorii susţin că, luni dimineaţă, cei trei români, însoţiţi cel mai probabil de alţi complici au intrat într-o vilă de la marginea oraşului în care locuiau doi bătrâni, foşti medici. Au urmat apoi două ore de teroare, cu agresiuni cumplite. 

Mai exact, cei doi italieni au fost legaţi şi bătuţi crunt, soţiei chirurgului i-au tăiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se află seiful. Aceştia au luat cărţile de credit ale bătrânilor şi au fugit.

„Pe mine m-au bătut şi n-au obţinut nimic, atât aveam. Pe mine m-au mai jefuit o dată, nu aveam nici atunci seif. Alarma ne-au furat-o şi am decis să nu o mai punem. Şi cu alarmă, găsesc persoane care să se priceapă şi atunci...trebuie numai să te rogi ca să nu vină. Cel puţin aceştia răi”, a spus una dintre victime.

„Apoi m-au legat de picioare şi de mâini şi au adus-o pe soţia mea. Legată şi ea, au început să îmi spună că o să o facă bucăţi dacă nu le spun. Au cerut, le-am spus că nu am, apoi i-au tăiat urechea”, precizează chirurgul.

O rudă care locuia în apropiere a dat alarma luni dimineaţă, când proprietarii au sunat disperaţi. 

„Mulţumită Forţelor de Ordine, aceste bestii trebuie să putrezească la închisoare! #fărătoleranţă”, a scris Matteo Salvini, ministrul de interne al Italiei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite