Atanasiu: Nu mă interesează şefia SRI, garantez că nu voi fi niciodată şeful SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Atanasiu nu vrea să fie directorul SRI FOTO Adevărul
Teodor Atanasiu nu vrea să fie directorul SRI FOTO Adevărul

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a negat că ar fi intersat să conducă Serviciul Român de Informaţii. El a declarat sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că nu îl interesează funcţia de director al SRI şi a garantat faptul că nu va fi ”niciodată şeful SRI”.

Atanasiu, care este membru în Comisia de control SRI, a fost întrebat dacă este interesat de funcţia de director al SRI.

”Nu mă interesează şefia SRI. Nu ştiu cine a discutat (despre această variantă, n.r.). Niciodată nu am fost interesat şi nu mi-am pus în planul de carieră personală acest obiectiv şi nu o să fiu, vă garantez eu, niciodată şeful SRI”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, marţi, că Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi-a înaintat demisia de la conducerea SRI preşedintelui României, iar Klaus Iohannis a acceptat-o.
Preşedintele comisie de control a SRI, Georgian Pop a anunţat, joi, că în perioada imediat următoare comisia va audia conducerea interimară a Serviciului.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite