Adevărul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis în judecată. Cine îl poate schimba din funcţie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Marinescu, redactor-şef Adevărul, comentează noua situaţie creată la Guvern după ce prim-ministrul Victor Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fals în înscrisuri şi complicitate la evaziune fiscală. Cine îl poate schimba din funcţie pe Victor Ponta începând cu această nouă etapă?

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată, în stare de libertate, pe Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", în prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălarea banilor, potrivit Mediafax.

Intră pe live.adevarul.ro şi comentează situaţia lui Victor Ponta

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite