După zăpadă, vine inundaţia. Viceprimarul Capitalei: „Gurile de canal sunt descoperite, nu vor fi probleme majore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Capitală a avut loc şi o deszăpezire organizată FOTO Facebook
În Capitală a avut loc şi o deszăpezire organizată FOTO Facebook

După ce Capitala a fost lovită de un val de viscol şi ninsori, străzile şi staţiile RATB au fost acoperite de nămeţi care au început să se topească. Reprezentanţii municipalităţii spun că nu vor exista probleme şi că până la sfârşitul săptămânii principalele artere şi intersecţii vor fi curăţate.

Odată cu temperaturile mai ridicate înregistrate în aceste zile în Capitală, o bună parte din zăpada de pe străzi s-a topit, mai multe artere fiind acoperite de apă. Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat, pentru „Adevărul“, că nu vor exista probleme în acest sens pentru că municipalitatea a luat primele măsuri.

„Ştiu că e apă pe străzi, dar gurile de canal au fost descoperite. Am discutat cu cei de la Apa Nova şi cu operatorii de salubrizare şi, în cea mai mare parte, gurile de canal nu sunt acopeite cu zăpadă“, a precizat viceprimarul. Acesta a mai spus că în aceste condiţii apa se va scruge cu uşurinţă, iar străzile din Capitală nu vor întâmpina probleme majore.

Totodată, Marcel Nicolaescu a declarat că şi în acest moment se srtânge zăpada de pe străzile Capitalei şi se transportă în cele trei puncte fixate de reprezentanţii Primăriei Capitalei. „Astăzi am adunat zăpada de la Guvern şi din zona Piaţa Romană. Până la sfârşitul săptămânii nu o să mai existe niciun fel de zăpadă în marile intersecţii“, a încheiat viceprimarul.

Pe aceeaşi temă:

Doi morţi şi 89 de răniţi în Japonia, în urma unui viscol

UPDATE Se închid drumurile judeţene. Tot judeţul, afectat de viscol

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite