Primăria Sectorului 6 caută voluntari care să se joace cu copiii proveniţi din medii modeste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 caută voluntari dornici de joacă pentru proiectul „Tabere de dezvoltare personală“, destinat copiilor din comunitate cu vârste cuprinse între 5 şi zece ani.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că sunt în căutarea unor persoane tinere interesate de lucrul cu copiii. Proiectul „Tabere de dezvoltare personală” se desfăşoară în perioada 22 iunie – 3 iulie şi cuprinde organizarea de ateliere creative, scenete, competiţii sportive şi alte activităţi. Peste o sută de micuţi sunt aşteptaţi să guste din bucuriile vacanţei alături de psihologi şi asistenţi sociali cu experienţă în educaţia nonformală.

Copiii, majoritatea din familii cu venituri modeste, se vor adapta unui program stabil de tabără, cu activităţi bine organizate, ce pot deveni repere pentru întărirea unor comportamente social-dezirabile şi de relaţionare cu partenerii egali dar şi cu adulţii.

Persoanele interesate pot trimite până la data de 25 mai, pe adresa de e-mail voluntariatformare@dgaspc6.com, mesajul „Vreau să fiu voluntar la programul Tabere de dezvoltare personală“. Ulterior, acestea vor fi contactate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite