Primăria Capitalei plăteşte patru milioane de euro pentru modernizarea a patru cimitire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat, joi, un proiect în valoare de patru milioane de euro care prevede înlocuirea şi extinderea reţelelor de apă şi canal din patru cimitire bucureştene.

Cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei şi Sfânta Vineri sunt cele patru incluse în proiectul de înlocuire şi extindere a reţelelor de apă şi canal.

Pentru modernizarea cimitirelor, municipalitate trebuie să plătească în jur de patru milioane de euro, în timp ce durata estimată a lucrărilor pentru fiecare cimitir este de 12 luni.

În expunerea de motive a proiectului aprobat de consilierii generali se precizează faptul că modernizarea este necesară, deoarece există un grad ridicat de uzură al conductelor de alimentare cu apă potabilă, cât şi al celor de canalizare.

De asemenea, se mai arăta faptul că reţeaua existentă este subdimensionată în raport cu cerinţele de securitate şi igienă, impunându-se modernizarea reţelei de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, precum si drenarea apelor în exces, aşa cum prevede Legea nr. 24/2007, articolul 12.

Pe aceeaşi temă:

Consilierii generali au decis: Primăria Capitalei nu plăteşte patru milioane de euro pentru modernizarea reţelei de apă din cimitire

Statuia lui Ion C. Brătianu va fi reconstruită şi amplasată în Piaţa Universităţii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite