Maşină făcută scrum, în cartierul Crângaşi: un autoturism a fost incendiat miercuri seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din maşina incendiată nu a mai rămas nimic. FOTO Adevărul
Din maşina incendiată nu a mai rămas nimic. FOTO Adevărul

Incendiul a avut loc marţi seară, în jurul ore 20.00, anunţul fiind făcut de către proprietarul maşinii care a apelat serviciul unic de urgenţă 112. Bărbatul a anunţat că cineva i-a dat foc la maşină, două echipaje ISU intervenind la faţa locului.

Incidentul a avut loc la nici 24 de ore după ce un alt autoturism al unui bucureştean din sectorul 5 a fost incediat chiar sub ochii proprietarului de către o persoană necunoscută.

”Persoana care a anunţat incendiul, proprietarul maşinii, a spus că cineva i-a dat foc la maşină, cauzele însă nu au fost încă stabilite. Dauna este totală. Cazul intră în şirul de incendii care s-au întâmplat în Bucureşti, în ultimele săptămâni. Cel de ieri se alătură celui din sectorul 5, de o zi în urmă, dar şi altor două petrecute în ultimele câteva săptămâni. Nu s-a stabilit însă o legătură între ele”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, pentru adevarul.ro.

Incidentul a avut loc în cartierul Crângaşi, iar nimeni nu a fost rănit. Potrivit PROTV, maşina era înscrisă pe firmă şi era asigurată. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite