Glumă macabră la adresa primarului Sorin Oprescu. Coroană funerară pe Calea Victoriei: „Doctore, nu te vom uita niciodată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gluma bucureştenilor este sinistră FOTO Rezistenţă Urbană
Gluma bucureştenilor este sinistră FOTO Rezistenţă Urbană

Marţi seară, pe Calea Victoriei din Capitală, arteră recent reabilitată de Primăria Capitalei, câţiva bucureşteni au făcut o glumă cel puţin macabră: au transformat un aranjament floral într-o coroană funerară adresată primarului Sorin Oprescu.

„Aseară (n.r. – marţi seară), pe Calea Victoriei. Se pare că nişte cetăţeni au anticipat o plecare timpurie de la cârma Capitalei a primarului general, prof. dr. Sorin Mircea Oprescu. Primarul bestial care face totul legal. Ei au pus panglici cu mesaje pe un aranjament floral instalat de Primărie pe trotuar. 

Anul ăsta a fost plin de zvonuri că DNA l-ar viza şi pe Oprescu pentru una şi alta, de aceea probabil că aceşti cetăţeni s-au lăsat duşi de val“, se arată pe pagina de Facebook Rezistenţă Urbană, aici unde a fost publicată şi imaginea cu „coroana funerară“. Concret, pe aranjamentul floral au fost puse panglici pe care scrie: „Doctore, nu te vom uita niciodată!“

coroana funerara

Luni, Oprescu a fost la redeschiderea Muzeului Casa Cesianu după fnalizarea lucrărilor de modernizare şi reabilitare. Întrebat de jurnalişti dacă a fost la DNA după scandalul în care a fost implicat unul dintre consilierii săi personali, Oprescu a precizat că nu a fost la Direcţia Naţională Anticorupţie.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite