Exproprierile, revocate de pe ordinea de zi. Oprescu: Vom analiza sumele şi încercăm să grăbim procesul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sorin Oprescu a scos de pe ordinea de zi a Şedinţei de Consiliu de Joi hotărârile care stabileau începerea expropierilor de pe Bulevardul Timişoara şi cele de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză motivând lipsa unor informaţii care trebuiesc completate ăn ceea ce priveşte preţurile pentru expropieri.

În ceea ce priveşte declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele situate pe amplasamentul lucrărilor de pe Bulevardul Timişoara, votul consilierilor nu a mai avut loc şi asta pentru că primarul Sorin Oprescu a spus că lipsesc calcule de exproprieri din baza de date a Comisiei care se ocupă cu acestea, din cadrul Primăriei Capitalei.

„La Bulevardul Timişoara este vorba de lucrările care vin anul viitor care se leagă de Centura Capitalei şi care au legătură cu cele de la Domneşti. Se vor face cât de curând“, a declarat edilul. 

Nici în ceea ce priveşte calculele expoprierilor de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, acestea nu au fost definitivate, motiv pentru care şi această hotărâre de consiliu a fost revocată de primar încă de la începutul şedinţei.

„Autostrada de Nord se opreşte în dinţi de pieptene pe străzi mici. Strada trebuie lărgită pentru a putea închide inelul median care se va conecta la Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti. Încercăm să facem calculele cât mai devreme. Sumele exproprierilor, însă, se fac după grila notarială, nu pe tot felul de propuneri iluzorii“, a mai completat Oprescu.

Pe aceeaşi temă:

Oprescu: Bicicliştii, ipocriţi. Nu vor decât să protesteze

Oprescu, despre Cathedral Plaza: „Banii pentru demolare vor fi recuperaţi“

Apa Nova investeşte 57 de milioane de euro în Capitală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite