Explozie la o conductă de gaze din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma exploziei a fost rănită o persoană. FOTO: Arhivă
În urma exploziei a fost rănită o persoană. FOTO: Arhivă

În această dimineaţă o conductă de gaze a explodat în Capitală, iar din primele informaţii este vorba despre o victimă. Echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului.

UPDATE În acest moment pericolul unei noi explozii a fost înlăturat, iar echipajele de pompieri s-au retras, potrivit lui Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Explozia a provenit de la o conductă subterană de gaze şi l-a rănit pe paznicul care supraveghea muzeul.

UPDATE  „Victima era conştientă şi prezenta arsuri de gradul 1 şi 2 pe faţă şi pe antebraţe. Cel puţin în aparenţă, nu era în stare gravă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat medicul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.

UPDATE Singura victimă a exploziei este un bărbat care a fost rănit uşor şi care în acest moment se află la Spitalul de Arşi, fiind vorba despre paznicul muzeului.

La locul accidentului, în acest moment se află trei echipaje dotate cu apă şi spumă. 

Explozia s-a petrecut în apropierea Muzeului Evreiesc, iar echipajul SMURD ajuns la locul accidentului încearcă să identifice posibile victime.

Pompierii, alături de celelalte echipaje ajunse lângă muzeu, au izolat zona. Pericolul unei alte explozii a fost înlăturat, dar procedura cere izolarea zonei pe tot parcursul anchetei. 

Din primele informaţii se pare că singura victimă a exploziei este în acest moment în stare stabilă şi a fost transportată la Spitalul de Arşi din Capitală.

Rămâneţi pe adevărul.ro pentru mai multe detalii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite