Bucureştean reţinut după ce şi-a ameninţat de mai multe ori fosta concubină, i-a distrus maşina şi a sechestrat-o în casă împreună cu copiii ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Sectorul 2 al Capitalei a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a hărţuit fosta concubină, căreia i-a trimis mai multe mesaje de ameninţare, i-a distrus maşina şi a sechestrat-o în casă împreună cu copiii ei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada 20 decembrie - 13 ianuarie bărbatul de 48 de ani i-a trimis fostei sale concubine mesaje ameninţătoare pe telefonul mobil, i-a distrus maşina şi a aruncat cu o cărămidă în uşa locuinţei acesteia. De asemenea, bărbatul a intrat cu forţa în casa femeii, a ameninţat-o şi a sechestrat-o atât pe ea, cât pe copiii ei.

În 22 ianuarie, Judecătoria Sectorului 2 a emis un ordin de protecţie, care a fost înregistrat la Secţia 9 Poliţie, prin acesta bărbatul fiind obligat să păstreze o distanţă de minimum 200 de metri faţă de femeie şi de copiii acesteia şi să nu ia legătura cu ei în niciun fel. El a fost reţinut joi pentru 24 de ore, pentru hărţuire, distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie dus în instanţă.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni că anul trecut au fost emise peste 3.000 de ordine de protecţie şi mai mult de 25 la sută dintre acestea nu au fost respectate, astfel că sunt căutate soluţii pentru ca brăţările de protecţie să poată fi folosite şi în cazuri de violenţă în familie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite