Îl căutăm pe Ovidiu. Un bărbat din Bucureşti a dispărut fără urmă de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu a dispărut în noapte de 14 spre 15 februarie. FOTO Facebook.com
Ovidiu a dispărut în noapte de 14 spre 15 februarie. FOTO Facebook.com

Familia Conduruţa este disperată după ce Ovidiu, 29 de ani din Bucureşti, a dispărut joi noaptea. Bărbatul a ieşit cu un prieten pentru a sărbători ziua de naştere la un restaurant din cartier, dar a dispărut la mai puţin de două ore. Martorii spun ca bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate.

„A venit de la servciu, unde lucrează ca şofer, a stat pe la bloc cu nişte vecini şi pe la 22.00 s-au dus să-şi ia bere şi ţigări. După un timp, s-a dus împreună cu prietenul lui, Cătălin, la un restaurant din zonă, de pe bulevardul Energeticienilor, unde se cântă manele. Ospătarul a spus că au ajuns la ora unu noaptea acolo şi că, deşi păreau destul de băuţi, au luat două sticle de vin”, a declarat, pentru adevarul.ro, sora bărbatului dispărut, Sorina.

Situaţia pare cusută cu aţă albă în ochii familiei care susţine că există mai multe variante care par a se bate cap în cap. Ospătarul care i-a servit pe cei doi bărbaţi joi noapte susţine că Ovidiu a stat circa o oră şi jumătate după care ar fi plecat împreună cu prietenul lui. Acesta l-a lăsat acasă, după care s-a întors şi a mai stat până la 4 dimineaţa.

Pe de altă parte, prietenul cu care Ovidiu a ieşit în oraş, Cătălin, susţine că bărbatul ar fi intrat chiar într-un conflict cu un alt client de-acolo, motiv pentru care a fost dus acasă de un ospătar şi nu de el. Sora lui Ovidiu susţine că a doua zi Cătălin pleca înapoi în Italia, acolo unde lucrează.

În ceea ce priveşte telefonul bărbatului care a dispărut joi noaptea, acesta a fost găsit a doua zi, vizavi de Târgul Vitan de un bărbat care l-a înapoiat familiei.

Părinţii bărbatului dispărut au depus o sesizare la Secţia 11 din Capitală, iar poliţiştii au demarat procedurile de căutare astăzi.

Familia lui Ovidiu se fereşte de a face acuzaţii la adresa lui Cătălin şi asta mai ales pentru că ei ştiu că Ovidiu a dezvoltat un comportament ciudat de anul trecut, când acesta ar fi suferit o decepţie. „Ovidiu se comportă ciudat la băutură, devine agresiv. Anul trecut, în iulie, l-am şi internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia. A stat acolo o săptămână unde a primit tratament pentru tulburări mixte de personalitate şi altele, cum au spus medicii. Cu toata astea, după tratament, a fost externat în stare ameliorată. De atunci a avut un comportament ciudat”, a mai explicat Sorina. 

Familia lui Cătălin, prietenul cu care Ovidiu a fost văzut ultima dată de apropiaţi, nu au vrut să dea nicio declaraţie reporterilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite