VIDEO Politician rus: În depozitele din Transnistria există muniţii cât pentru un Al Treilea Război Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a declarat că Rusia trebuie să anunţe Occidentul şi Alianţa Nord-Atlantică că, dacă vor mai exista îndemnuri ca Federaţia Rusă să plece din regiunea transnistreană, numărul pacificatorilor ruşi din Transnistria va fi triplat.

Vladimir Jirinovschi a explicat că acest lucru se va face destul de uşor, pentru că, potrivit lui, cei 250.000 de locuitori ai Transnistriei deţin şi cetăţenia Federaţiei Ruse. 

„Dacă vor încerca să scoată forţat pacificatorii noştri din Moldova, noi îl vom dubla sau îl vom tripla, pentru că acolo aproape toţi au cetăţenia rusă”, a spus Vladimir Jirinovski într-o emisiune la Rossia 1. 

Jirinovski a dezvăluit că în depozitele din satul Cobasna, regiunea transnistreană, se află un număr impunător de muniţii. El a menţionat că din cauza cantităţii enorme de muniţii, dar şi a stării în care aceasta se află, evacuarea muniţiilor este imposibilă. 

„Este armament pentru un Al Treilea Război Mondial. Noi am fost pregătiţi de un nou război şi acolo a fost principalul depozit (la Cobasna). El nu poate fi lichidat. Dacă o să explodeze tot ce este acolo, Europa se va clinti. Să le scoatem de acolo - nu ai unde, este periculos! În plus, în drum pot fi aruncate în aer intenţionat. Iar să plătească nimeni nu vrea, de aceea, depozitul va rămâne acolo şi va fi folosit pentru înarmarea pacificatorilor noştri”, a mai spus Jirinovski.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite