VIDEO După doi ani, Plahotniuc le-a răspuns la telefon jurnaliştilor de la JurnalTV. Ce a declarat liderul PDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce timp de doi ani a ignorat categoric apelurile telefonice venite de la jurnaliştii JurnalTV şi după ce echipa JurnalTV a fost interzisă la briefingurile democraţilor, liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a răspuns în cele din urmă la telefon şi l-a întrebat pe reporter: „Ce îl interesează pe Vasile de la televiziunea bandiţilor?”

Vlad Plahotniuc a fost contactat de Andrei Nastas, care s-a lansat în alegerile parlamentare în aceeaşi circumscripţie electorală cu Andrei Năstase, nr. 33, fapt ce i-a făcut să creadă pe mai mulţi formatori de opinie că Andrei Nastase este „o clonă”, menită să rupă din voturile copreşedintelui Blocului ACUM Andrei Năstase.

Doar că reportetul JTV nu a reuşit să pună întrebarea până la capăt că Vlad Plahotniuc a intervenit prin a întreba: „Ce îl interesează pe Vasile de la JurnalTV, de la televiziunea bandiţilor”, subliniind că JTV este finanţată de Victor Ţopa şi din acest motiv îi numeşte bandiţi.

„Vă folosiţi de salariile date de nişte interlopi. Aveţi confort în asta”, a spus Plahotniuc. 

În replică, reporterul a negat cele afirmate de acesta şi a menţionat că îşi primeşte leafa de la conducerea JTV.

„Conducerea de unde ia salarii? V-aţi interesat?”, a adăugat Plahotniuc, după care a pus receptorul pe motiv că reportetul nu i-a răspuns la întrebarea cu privire la provinienţa salariilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite